Indlæser...

Vægur 24 radio VIDA ZACK®

Varenummer
689570
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

679,00 kr.

Beskrivelse

Stilfuldt Vægur med Radio fra VIDA ZACK®

Dette moderne vægur fra VIDA ZACK® er det perfekte tilbehør til ethvert rum. Med sin hvide inderside og matte sølvfarve udstråler det en elegant og stilfuld atmosfære. Uret er fremstillet af 18/10 mat rustfrit stål og glas, hvilket sikrer både holdbarhed og en smuk finish.

Væguret har en diameter på 24 cm og er udstyret med en radiofunktion, så du kan nyde din yndlingsmusik eller lytte til nyhederne, mens du er i rummet. Det matte sølvfinish og glasdesignet tilføjer et moderne touch til enhver indretning, og uret er nemt at montere på væggen.

Uanset om det er til stuen, soveværelset eller kontoret, vil dette VIDA ZACK® vægur med radio være et stilfuldt og funktionelt tilføjelse til dit hjem.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna