Indlæser...

Vægmontering sæt LINEA ZACK®

Varenummer
689491
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

239,00 kr.

Beskrivelse

LINEA ZACK® Vægmonteringssæt - Tilføj Stil og Funktionalitet til Dit Hjem

Dette vægmonteringssæt fra LINEA ZACK® er det perfekte valg, når du ønsker at tilføje stil og funktionalitet til dit hjem. Sættet består af tre beslag med dimensionerne 3x6 cm, og de er fremstillet af holdbart og elegant 18/10 mat rustfrit stål.

Med dette sæt kan du nemt og sikkert montere forskellige genstande på væggen, såsom hylder, billeder eller spejle. Den matte sølvfarve giver et moderne og stilfuldt udtryk, der passer til enhver indretning.

Uanset om du ønsker at organisere dit hjem eller skabe et dekorativt element, er dette LINEA ZACK® vægmonteringssæt det ideelle valg. Det er nemt at installere og vil med sikkerhed tilføje både stil og funktionalitet til dit hjem.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna