Indlæser...

Flaskeholder Vægmonteret 3 70cl / 1 liter

Varenummer
15620
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

119,00 kr.

Beskrivelse

Skab mere bordplads, med den smarte vægophængt flaskeholder til 3 flasker

Tilføj den sidste finesse i din hjemmebar, med denne smarte vægmonterede flaskeholder. Skab et professionelt look og gør trylleriet i baren nemmere og hurtigere. Dette stativ sørger dels for at få flaskerne væk fra bordet, så du har mere arbejdsplads. Men den er også udstyret med en dispenser ved hvert mundstykke til de 3 flasker, således at du kan servere direkte fra holderen. Dispenseren sørger for en servering á 25 ml. ad gangen, hvilket er det mest typiske mål til en almindelig drink. Din servering gøres både nemmere og hurtigere! Når flaskerne er tomme, erstattes disse lynhurtigt og nemt med nogle nye. Tilmed er stativet nemt at samle ved levering og ligeledes nemt at hænge op. Det er klar til brug med det samme! Det funktionelle vægmonterede stativ, kan rumme op til 3 flasker á op til 1 liter.


Bemærk venligst! - Skruer til ophæng medfølger ikke - Dispensere skal købes separat. Alkohol følger ikke med. Specifikationer - Materiale: rustfri stål - Farve: krom og sort - Kapacitet: 3 flasker á op til 1 liter - Spiritusmål: 25 ml.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna