Indlæser...

Flaskeholder Vægmonteret 2 70cl / 1 liter

Varenummer
15621
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

189,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl din hjemmebar med denne flotte flaskeholder til 2 flasker

Optimér din hjemmebar, med denne smarte vægmonterede flaskeholder. Flaskeholderen kan rumme 2 spiritusflaske á op til 1 liter. Flaskeholderen er ikke kun ideel til hjemmebaren, men også til den travle og professionelle bar, café eller restaurant. Den sørger for at få flaskerne væk fra barens overflader, samtidig med den optimerer bartenderens arbejde – da den gør servering endnu nemmere! Flasken vendes med bunden i vejret, med flaskehovedet i et mundstykke hvorpå dispenseren sidder. Når flaskerne er tomme, er de nemme at erstatte med nye. Denne vægmonterede flaskeholder er utrolig brugervenlig og er netop derfor egnet til enhver type bar. Den gør arbejdet nemmere og sjovere, samt skaber orden i baren. Gå ikke på kompromis, uanset hvilken type bar du skal handle ind til. Køb professionelle produkter som dette, af god kvalitet. Når du modtager stativer er det nemt at samle og montere. Så snart det er hængt op, er det klar til brug!


Bemærk venligst! - Skruer til ophæng medfølger ikke - Dispensere skal købes separat. Alkohol følger ikke med. Specifikationer - Materiale: rustfri stål - Farve: krom og sort - Kapacitet: 2 flasker á op til 1 liter - Spiritusmål: 25 ml.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna