Indlæser...

Vægfæste sæt/2 LINEA ZACK®

Varenummer
689525
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

259,00 kr.

Beskrivelse

Holdbart Vægfæste Sæt fra LINEA ZACK®

Dette vægfæste sæt fra LINEA ZACK® er det perfekte valg til at hænge dine genstande op på væggen. Sættet består af to vægfæste i en elegant sort farve, der passer til enhver indretning. De er lavet af 18/10 pulverlakeret stål, hvilket sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for korrosion.

Med dette vægfæste sæt kan du nemt og sikkert hænge billeder, hylder, spejle og meget mere op på væggen. De er nemme at montere og kan bære tunge genstande uden problemer. Det minimalistiske design giver et stilfuldt og moderne udtryk til dit hjem eller kontor.

Uanset om du ønsker at organisere dit rum eller skabe en dekorativ vægudsmykning, er dette vægfæste sæt fra LINEA ZACK® det ideelle valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna