Indlæser...

Vacu Vin Starter Set sort

Varenummer
9918
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 89,00 kr. Normalpris 299,00 kr.
Spar 70% (210 kr)

Beskrivelse

Fint startersæt til vin

Er du først for nyligt begyndt at få øjnene op for, at vin er en skøn drikke, som du kan nyde rigtig meget så er der formentligt mange ting som du endnu ikke har, som du dog skal bruge til at nyde en god flaske vin. I dette startersæt vil du finde stort set alt det, som du får brug for og det er noget, som du nok skal nyde rigtig meget. Du får naturligvis en vinprop i dette startersæt, men det er ikke det eneste du får. Du får også andre ting, som du alt sammen skal bruge hvis regner med, at du kommer til at drikke mere vin den næste tid. Uanset om det er den røde drue eller om det er den hvide så kan du bruge startersættet. Du ehøver ikke at drikke de allerdyreste vine for at sætte pris på dette startersæt, men med tiden vil du formentligt finde ud af, at det ofte er de dyre vine, som er de bedste.
 
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna