Indlæser...

Undone No. 8 Not Vermouth (Alkoholfri) FL 70

Varenummer
697226
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

169,00 kr.

Beskrivelse

Undone No. 8 Not Vermouth (Alkoholfri) er din indgang til Vermouths smagsoplevelse uden alkoholens indvirkning. Denne alkoholfrie Vermouth er omhyggeligt skabt for at bevare Vermouths autentiske smag og aroma, og den er alsidig til brug i cocktails eller som en forfriskende aperitif.


Højdepunkter og Funktioner:


Ægte Vermouth Smag: Undone No. 8 Not Vermouth (Alkoholfri) er skabt for at efterligne den autentiske smagsoplevelse af Vermouth. Den indeholder de karakteristiske smagsnoter og urtearomaer, der definerer Vermouth.


Alkoholfri: Denne Vermouth er helt fri for alkohol og er egnet for alle, uanset om du ønsker at undgå alkohol eller blot leder efter en alkoholfri erstatning til Vermouth-baserede cocktails.


Perfekt til Cocktails: Undone No. 8 Not Vermouth (Alkoholfri) kan bruges som en erstatning for traditionel Vermouth i en række cocktailopskrifter, herunder klassiske som Negroni eller Manhattan, hvilket giver dig mulighed for at nyde dine yndlingscocktails uden alkoholens påvirkning.


Elegant Flaske: Produktet er præsenteret i en smuk flaske med en kapacitet på 70 cl, der ikke kun bevarer kvaliteten af indholdet, men også tilføjer et strejf af elegance til din hjemmebar.


Allergivenlig: Denne alkoholfrie Vermouth er også velegnet til dem med alkoholallergier eller intolerance.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna