Indlæser...

Underberg Bitter 30 x 2 cl

Varenummer
689661
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

389,00 kr.

Beskrivelse

Underberg Bitter er en klassisk tysk urtebitter, der har været produceret i over 170 år. Den er kendt for sin unikke smagsprofil, der er opnået gennem en hemmelig opskrift af urter og krydderier fra hele verden. Her er nogle af de vigtigste træk ved Underberg Bitter 30 x 2 cl:


1. Traditionel Urtebitter: Underberg er en traditionel urtebitter, der er kendt for sin komplekse blanding af urter og krydderier. Den er ofte anvendt som en aperitif før måltider eller som en digestif efter måltider for at hjælpe med fordøjelsen.


2. Smagsprofil: Underberg har en kraftig og karakteristisk smag med noter af urter, krydderier og en let bitterhed. Smagen er unik og genkendelig.


3. Ampuller: Underberg leveres i små flasker eller ampuller, hver med en præcis dosis på 2 cl (20 ml). Dette gør det nemt at måle og servere den korrekte mængde.


4. Alsider og Nydelse: Underberg Bitter nydes normalt ved at nippe til en ampul ved stuetemperatur. Mange mennesker værdsætter dens egenskaber som en fordøjelsesstøtte, men den kan også være en del af cocktailkreationer.


5. Servering: Underberg serveres typisk som en enkelt shot ved stuetemperatur. Nogle mennesker foretrækker at drikke det koldt ved at placere ampullen i fryseren før servering.


Underberg Bitter 30 x 2 cl (30 flasker á 2 cl) er ideel for dem, der ønsker at udforske den traditionelle tyske urtebitterverden. Det er praktisk at have en pakke med flere ampuller, så du kan nyde dem over tid eller dele dem med venner og gæster. Underberg er kendt for sin velafbalancerede smagsprofil og dens evne til at hjælpe med fordøjelsen, hvilket gør den til et populært valg blandt dem, der sætter pris på kvalitet og tradition i deres spiritusoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna