Indlæser...

Underberg Bitter 3 x 2 cl

Varenummer
689660
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

39,00 kr.

Beskrivelse

Underberg Bitter - Den Ultimative Eksotiske Eftermiddagsbitter

Oplev en smagsoplevelse som ingen anden med Underberg Bitter i denne praktiske pakke med 3 x 2 cl flasker. Underberg er verdenskendt for sin unikke og kraftfulde smag, der er en kombination af bitterhed og urter fra hele verden. Disse små flasker indeholder et øjeblik af ren nydelse, perfekt til at afrunde et måltid eller nyde som en eksotisk eftermiddagsbitter.

Underberg Bitter er kendt for sin komplekse smagssammensætning, der kombinerer bitterhed med et strejf af urter og krydderier. Den har en karakteristisk og udfordrende smag, der efterlader en langvarig eftersmag.

Underberg har en stolt historie, der går tilbage til 1846, og har været en favorit blandt connaisseurer af bitterdrikke i over et århundrede. Den er fremstillet efter en strengt bevogtet opskrift og traditionelle produktionsmetoder.

Nyd Underberg Bitter som en eftermiddagsbitter eller som en fordøjelseslikør efter et velsmagende måltid. Flaskernes praktiske størrelse på 2 cl gør dem ideelle til at medbringe på farten, så du altid kan nyde den unikke smag af Underberg, uanset hvor du er.

Denne pakke indeholder tre små flasker med Underberg Bitter, hvilket gør den ideel til prøvesmagning eller til at dele med venner og familie. Den er også praktisk at have i minibaren eller tasken til enhver lejlighed.

Underberg Bitter 3 x 2 cl er mere end bare en bitter; det er en eksotisk smagsrejse, der udfordrer dine smagsløg og efterlader dig med en uforglemmelig smagsoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna