Indlæser...

Trøffel Paté sort Sabatino 500G

Varenummer
671246
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

239,00 kr.

Beskrivelse

Trøffel Paté - En Delikatess til Gourmetelskeren

Denne sorte trøffel paté fra Sabatino er en eksklusiv delikatesse, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne gane. Patéen er lavet af champignon, solsikkeolie, sorte oliven, sort sommertrøffel, Karl Johan svampe, hvidløg, persille, salt og peber.

Med en vægt på 500 g er denne trøffel paté perfekt til at tilføje en luksuriøs smag til dine retter. Den sorte sommertrøffel tilføjer en intens og kompleks smag, der vil fortrylle dine smagsløg.

Trøffel patéen er klar til brug og kan nydes som en lækker appetitvækker eller som en del af en gourmetret. Den har et lavt kalorieindhold med kun 134 kcal pr. 100 g og er rig på protein og kostfibre.

Opbevar patéen i køleskabet for at bevare dens friskhed og smag. Den har en holdbarhed på op til 1460 dage, når den er uåbnet, og mindst 720 dage efter åbning.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna