Indlæser...

Triangle Solingen palet med knæk og plastgreb, 25 cm

Varenummer
673617
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

199,00 kr.

Beskrivelse

Præsenterer Triangle Solingen palet med knæk og plastgreb, 25 cm i længden, der er perfekt til dine madlavnings- og serveringsbehov. Paletstykket måler 9 cm i længden og 6,5 cm i bredden, hvilket giver dig præcis og bekvem kontrol over dine kulinariske kreationer.


Denne alsidige palet er fremstillet i høj kvalitet og holdbarhed og er designet til at modstå daglig brug. Det unikke knæk i paletten gør det nemt at løfte og vende mad uden besvær, mens det ergonomiske plastgreb sikrer et behageligt og sikkert greb under brug.


Uanset om du laver pandekager, fisk eller burgere, vil denne Triangle Solingen palet med knæk og plastgreb, 25 cm, være et praktisk og nyttigt redskab i dit køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna