Indlæser...

Trappist Rochefort 8 FL 33

Varenummer
676173
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

39,00 kr.
Trappist Rochefort 8 FL 33 er tilgængelig i intervaller af 24

Beskrivelse

Trappist Rochefort 8 FL 33 - En Nøddebrun Belgisk Øl med Komplekse Smagsnuancer

Trappist Rochefort 8 FL 33 er en nøddebrun belgisk øl, der vil imponere selv de mest kræsne ølentusiaster. Med sit fine rødlige skær og cremede skum er denne øl både visuelt tiltalende og lækkert at drikke.

Øllen har mange lag af duft og smag, der vil forkæle dine sanser. Du vil kunne genkende tydelige frugtaromaer som blommer, rosiner og tørrede abrikoser. Malten tilføjer nuancer af karamel, nødder, kandis og brun farin, hvilket giver øllen en kompleks og dyb smag.

Selvom øllen har flere sødlige nuancer, har den en fin tør afslutning, der balancerer smagen perfekt. Alkoholen i øllen tilføjer varme og kompleksitet, og skaber en flot modspil til de tunge og komplekse smage.

Med en alkoholprocent på 9,2% og sin status som en Belgian strong ale, er Trappist Rochefort 8 FL 33 en øl, der vil imponere med sin kraftfulde smag og karakter. Denne øl er brygget i Belgien, der er kendt for sin lange tradition inden for ølbrygning.

Uanset om du er en ølentusiast eller bare nyder en god øl, vil Trappist Rochefort 8 FL 33 med sikkerhed tilfredsstille dine smagsløg og give dig en unik oplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna