Indlæser...

Trappist Rochefort 6 FL 33

Varenummer
676207
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

29,00 kr.
Trappist Rochefort 6 FL 33 er tilgængelig i intervaller af 24

Beskrivelse

Trappist Rochefort 6 er en klassisk belgisk øl, brygget af munke i det berømte Rochefort Kloster i Belgien. Denne flaskeøl på 33 cl er en delikat og velafbalanceret øl med en rig historie og en dedikation til kvalitet.


Rochefort 6 er en belgisk dubbeløl med en karakteristisk dyb ravfarve og et fløjlsmæssigt skum. Den byder på komplekse aromaer af malt, karamel, frugt og krydderier, der blander sig harmonisk i næsen.


På ganen er øllen rund og fyldig med smagsnoter af malt, karamel, tørret frugt og en subtil krydret bitterhed. Den har en blød og behagelig tekstur med en varmende fornemmelse, der er typisk for denne ølstil.


Trappist Rochefort 6 er en øl, der kan nydes alene som en afslappende drikkelse, men den er også velegnet til at ledsage forskellige retter. Den passer godt til ost, krydret kød, grillede retter og chokoladedesserter.


Som en ægte trappistøl er Trappist Rochefort 6 brygget med omhu og traditionelle metoder af munke, der opretholder de højeste standarder for kvalitet og autenticitet.


Oplev den rige smag og historie med Trappist Rochefort 6 FL 33 og lad dig forføre af denne belgiske ølperle. Tag dig tid til at nyde øjeblikket og opdag de subtile nuancer og kompleksiteten i denne velbryggede trappistøl.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna