Indlæser...

Tragt i plast ø12 cm.

Varenummer
672280
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

29,00 kr.

Beskrivelse

Praktisk Tragt i Plast til Diverse Formål

Denne praktiske plastiktragt er et uundværligt redskab i ethvert køkken. Med en diameter på 12 cm er den ideel til at hælde væsker eller ingredienser i mindre beholdere uden at spilde. Tragten er lavet af holdbart plastik, der sikrer langvarig brug.

Med en kapacitet på 50cl er denne tragt perfekt til at hælde saucer, dressinger eller andre flydende ingredienser. Den klare farve gør det nemt at se, hvad der hældes, og den hvide farve tilføjer et rent og stilfuldt udseende til dit køkken.

Uanset om du er professionel kok eller bare elsker at lave mad derhjemme, vil denne praktiske plastiktragt være et nyttigt redskab i dit køkken.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna