Indlæser...

Traditionelle Træ Vin Reol - Mørk Eg 30 flasker

Varenummer
9933
649,00 kr

Beskrivelse

Smart og rummelig vinreol i træ

Når man skal opbevare sine vine kan man lige så godt gøre det med lige så stor respekt, som man udvælger sine vine. For mange har rigtig gode vine, som de specielt har udvalgt fordi, at de kan lide dem, men så vælger de at opbevare dem på en meget tilfældig og rodet måde. I stedet kan man købe en vinreol som denne, som både er pæn og som er meget praktisk da du i denne kan have alle dine vinflasker. Vinreolen kan rumme intet mindre end 30 flasker og det burde være nok til, at man kan have alle de vine man har. Materialet, som denne vinreol er lavet af er rigtig flot og meget holdbart. Det er nemlig sådan, at vinreolen er lavet i egetræ og det er noget af det, som er med til at give det helt rigtige look til reolen, som pynter meget når den står i dit hjem.


Stativene er konstrueret af galvaniseret stål og massiv fyr, de står uden fastgørelse til væggen på et plantegulv, men der leveres øjenlåg, hvis det er nødvendigt at fastgøre til væggen. Vinholdere, der ikke står direkte på gulvet, bør have stærk ekstra understøtning under f.eks. En hylde eller beslag. 

Alle stativer er lavet af naturlige Pine og farves til den valgte farve. Farvenes farvefarve på vinholdere kan afvige lidt fra det viste billede. Vi kan ikke garantere en ægte farvekamp.
4x6: H 420mm W 612mm D 228mm 
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna