Indlæser...

Tøjhænger ATACIO (BEMÆRK 2 KOLLI) ZACK®

Varenummer
689546
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

3.829,00 kr.

Beskrivelse

Holdbart og Stilfuldt Tøjhænger ATACIO fra ZACK®

Denne tøjhænger fra ZACK® er det perfekte valg til at organisere og opbevare dit tøj. Den er lavet af 18/10 SS rustfrit stål og er pulverlakeret i en elegant sort farve. Denne kombination af materialer og finish sikrer både holdbarhed og stil.

Med ATACIO tøjhængeren kan du nemt hænge dine jakker, frakker, skjorter og kjoler op, og den vil holde dem pænt og ryddeligt. Den er designet med en praktisk form, der sikrer, at dit tøj ikke glider af, og den er let at hænge op i dit skab eller på en bøjlestang.

Uanset om du bruger den i dit hjem eller i en butik, vil denne ATACIO tøjhænger fra ZACK® tilføje et strejf af elegance og funktionalitet til dit tøjopbevaringssystem.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna