Indlæser...

Toiletpapirholder Gulv Sort CARVO ZACK®

Varenummer
689504
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

1.629,00 kr.

Beskrivelse

Holdbar og Stilfuld Toiletpapirholder Gulv Sort CARVO ZACK®

Denne gulvstående toiletpapirholder fra CARVO ZACK® er det perfekte tilbehør til dit badeværelse. Med sine dimensioner på 71,8x18x15 cm er den rummelig nok til at opbevare flere ruller toiletpapir ad gangen, hvilket gør det nemt at skifte dem ud, når det er nødvendigt.

Toiletpapirholderen er lavet af 18/10 rustfrit stål, der er pulverlakeret i en elegant sort farve. Dette sikrer ikke kun holdbarhed, men tilføjer også et moderne og stilfuldt touch til dit badeværelse.

Med CARVO ZACK® Toiletpapirholder kan du organisere dit badeværelse på en elegant og praktisk måde. Den gulvstående funktion gør det nemt at placere den hvor som helst i rummet, og den vil med sikkerhed tilføje et strejf af elegance til enhver indretning.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna