Indlæser...

Ting Sparkling Grapefruit 33 cl.

Varenummer
690911
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

19,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/24 stk.: 13,00 kr. . Spar 32%
Ting Sparkling Grapefruit 33 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse


Ting Sparkling Grapefruit sodavand er en forfriskende drik, der tilbyder smagen af grapefrugt i en sprudlende form. Her er nogle oplysninger om denne sodavand:


Smag: Ting Sparkling Grapefruit sodavand har en intens og naturlig grapefrugtsmag. Den er let sødet og har en behagelig syrlighed, der giver den en forfriskende karakter.


Emballage: Den kommer normalt i en 33 cl dåse, hvilket gør den til en praktisk drik at tage med på farten eller nyde derhjemme.


Ingredienser: Ingredienserne kan variere afhængigt af producenten, men de inkluderer typisk kulsyreholdigt vand, grapefrugtjuice, sukker og nogle gange naturlige aromaer.


Brug: Denne grapefrugtsodavand kan drikkes alene som en kølig og forfriskende drik, eller den kan bruges som en ingrediens i cocktails eller mocktails, hvor den bidrager med sin unikke smag.


Servering: Server den bedst kold, gerne over isterninger, for at forstærke den forfriskende oplevelse.


Ting Sparkling Grapefruit sodavand er populær for sin intense smag af grapefrugt og dens sprudlende kvalitet. Den er et godt alternativ til dem, der ønsker en sodavand med en mere naturlig frugtsmag og mindre kunstige tilsætningsstoffer.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna