Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Tilbud & Diverse - Her finder du alle vores Tilbud
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Tilbud

Gør brug af diverse tilbud når du skal have nyt udstyr til baren ved at gå på opdagelse her på siden

Med tilbud kan du købe endnu mere til bare

Hvis du vælger at købe ting til din bar når de er på tilbud så kan du købe endnu flere ting da det er meget billigere på den måde. Her på siden finder du et hav af forskellige tilbud i alle forskellige varekategorier og du vil uden tvivl kunne finde noget, som du kan lide og som du får lyst til a købe. Blandt andet kan vi tilbyde forskellige former for glas, diverse barværktøj, og mange forskellige ting, som du både kan bruge i baren og i dit køkken.

 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
 1. 6 "Flat Ball Stirrers - Clear Pk 1000 (Default)

  Drinkspind 15cm - Klar Pk 1000

  Drinkspinde i transparent materiale - 1000 stk

  Det er en ekstra service over for dine gæster, at give dem en rørepind med oig de vil uden tvivl sætte pris på den gesus. Det kan være at du laver en drink, der er rigtig flot, men skal røres i inden at den skal nydes af gæsten, derfor kan det smarte trick være at lade gæsten gøre det efter eget behov, efter at du har serveret cocktailen. Meget ofte har man nemlig selv en mening om hvor meget der skal røres i ens drink. Mens nogle står konstant og rører rundt er der andre for hvem det ikke er så vigtigt. Uanset hvilken type man er vil man sætte pris på disse flat ball stirrers, som er en type af drinkspind, som har en lille kugle for enden.
   
  Vis detaljer
  239,00 DKK
  Prisgaranti

 2. RCR Opera whisky sæt - 3 dele

  RCR Opera whisky sæt - 3 dele

  Komplet og elegant whisky Opera sæt

  Skal man nyde en god whisky siger det sig selv, at det allervigtigste du skal sørge for at have for at kunne gøre dette er at have selve den selvsamme type alkohol. Og her bør du sørge for, at det er en ægte type, der er tale om da det uden tvivl vil gøre hele oplevelsen meget bedre end hvis du går på kompromis med kvaliteten af hvad du serverer. Derudover er det vigtigt, at du har noget af drikke din whisky af og hælde den af. Her kan dette sæt fra Opera være et godt valg. Sættet består af tre dele, to glas og en karaffel. Det unikke ved sættet er det design, som det er lavet i som næsten får en til at tænke på en gammel film, hvilket skyldes, at sættet er lavet af RCR krystalglas.
   
  RCR Opera sæt - 3 dele
  Vis detaljer

  Pris: 449,00 DKK

  Specialpris: 379,00 DKK

  Prisgaranti

 3. Brødrister NOVEA T4 (American-Style)

  Brødrister NOVEA T4 (American-Style)

  Lækker toaster i elegant design

  De fleste kender rigtige toastmaskiner fra TV-serier og film, men så småt er der flere og flere, som får sådanne brødristere i hjemmet fordi, at de har fundet ud af, at de er gode at riste brød med. Denne toaster er af typen Novea T4 og der er tale om en designtoaster, som er lavet i børstet rustfrit stål. Du kan toaste intet mindre end hele 4 skiver ad gangen så skal du lave rigtig meget brød på en gang er det en god brødrister at bruge. Har du for eksempel en børnefamilie er den helt ideel, og den har endda hele 9 forskellige niveauer af intensitet. Det er ikke kun det hvide toastbrød du kan toaste i denne maskine for også rugbrød er noget, som denne lille køkkenmaskine kan riste. Den er meget digital da den har et LCD-display og herpå er der en nedtællingstimer så du altid ved hvornår brødet er klar.
  Vis detaljer
  1.199,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Caso WineSafe 18 Fl. Indbygning

  Caso WineSafe 18 Fl. Indbygning

  Lækkert winesafe med indbygning

  Ønsker man, at ens vinkøleskab skal være noget som passer godt ind i køkkenets design så vil et indbygget vinkøleskab være den allerbedste løsning. Et vinkøleskab, som dette 18 EB er et af de bedre inden for denne kategori og køleskabet er udstyret med 1 temperaturzone, hvilket er tilstrækkeligt for, at du kan nyde din yndlingsvin på den helt rette måde. Det er ikke kun et smart og praktisk winesafe der er tale om her, for også designet er helt særligt. Køleskabet er nemlig blandt andet udstyret med en rustfri stålremme og dobbelt glas. Derudover kan du ved anvendelsen af køleskabet nyde, at temperaturindstillingen er elektronisk, hvilket gør den meget nemmere at håndtere. Du kan vælge mellem temperaturer, som går helt ned til 5 grader og op til 22 grader. Du kan have hele 18 flasker vin på træhylderne i vinkøleskabet, og disse hylder kan tages ud.
   
  Power - 60 watt
  Forbrug pr. år- 127 kWh/a
  Mål  - 590 x 455 x 560
  Vis detaljer

  Pris: 4.999,00 DKK

  Specialpris: 4.299,00 DKK

  Prisgaranti

 5. BLOKLYS LED 7,5 X 15 CM GRÅ M/SVING FLAME

  BLOKLYS LED 7,5 X 15 CM GRÅ M/SVING FLAME

  Unikt LED bloklys med bevægelig flamme

  Der findes mange forskellige LED-bloklys på markedet, som dog i mange tilfælde ligner hinanden meget. Dette bloklys med LED-lys adskiller sig dog væsentligt fra de klassiske lys på forskellige måder. For det første er bloklyset gråt i stedet for at være hvidt og råhvidt. Lyset har en tekstur på ydersiden, som gør, at det kommer til at se realistisk ud da det har forskellige farveforskelle. Udover at være gråt så har bloklyset en bevægelig flamme, som også er med til at få det til at se meget realistisk ud. Man skal man tæt på bloklyset for at se, at der er tale om et lys, som er LED-drevet i stedet for at være med levende lys. Lyset måler 7,5 cm x 15 cm og kan også fås i en mindre størrelse. At have begge lys i forskellige størrelser vil skabe en rigtig god effekt.
   
  Grå LED bloklys med bevægelig flamme. Måler 7,5 x 15 cm. Bruger 2 x AA batterier, der ikke er inkluderet. Kan også fås i 7,5 x 10 cm. Se varenummer 30 051 26.
  Vis detaljer

  Pris: 99,00 DKK

  Specialpris: 49,00 DKK

  Prisgaranti

 6. RCR Combo Whisky Set

  RCR Combo Whisky Set

  Klassisk whiskysæt med karaffel og glas

  Er man rigtig glad for whisky og tager den gyldne drink alvorligt bør man have det rette udstyr, som blandt andet indebærer en karaffel og de rette glas. Dette whiskysæt indeholder begge disse ting, så du mangler blot flasken for at nyde en god whisky. Sættet indeholder en karaffel, som er lavet af RCR krystalglas, som du kan bruge til at hælde din whisky over i glassene. Derudover får du også to glas med, som ligeledes er lavet af RCR-krystalglas, og som ser meget smukke ud når de er fyldt op med whisky. De to glas har en slags rillet form, som gør, at de er lidt stribede, hvilket giver hele sættet et meget elegant og luksuriøst look.
  Vis detaljer

  Pris: 449,00 DKK

  Specialpris: 329,00 DKK

  Prisgaranti

 7. Moscow krus - kobberfarvet 48 cl

  Moscow krus - kobberfarvet 48 cl

  Moscow mule krus med runde former

  Dette moscow mule krus er lige anderledes end de typiske krus du ser rundt omkring, hvilket især skyldes formen. For hvor det klassiske og mere udbredte moscow mule glas er lige op og ned så er dette krus rundere og går ud på midten. Det gør, at man får noget andet end hvad man forventer af en helt almindelig kop, hvilket for mange er en rigtig god ting. Det er nemlig skønt at føle, at man skiller sig ud således, at man ikke ligner andre. Kruset har en højde på 9,7 cm og diameteren på kruset er 9 cm. Kruset er lavet af rustfrit stål og så kan det rumme 48 cl, som er tilstrækkeligt til en type af pågældende cocktail af en god størrelse.
   
  Højde 9.7 cm Diameter9 cm Rumfang48 cl MaterialeRustfrit stål
  Vis detaljer
  109,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Laguiole champagnesabel - træskaft

  Laguiole champagnesabel - træskaft

  Smuk og fornem champagnesabel

  Flere og flere gør noget ud af deres måder at drikke alkohol på og det nyeste skud på stammen er, at mange de er begyndt at købe champagnesabler. Med sådan en sabel kan du åbne en flaske champagne helt uden at skulle få folien af og helt uden at tage proppen af. Du skærer slet og ret bare toppen af din champagne og så kan du se hvordan proppen blot hopper af med det samme. Det kræver lidt øvelse, men det tager dog ikke lang tid at lære og de fleste kan finde ud af det efter at have prøvet et par gange. Denne Laguiole champagne sabel er meget nem at have med at gøre, hvilket blandt andet skyldes det lækre skaft, som er godt at holde om. Skaftet er af træ, hvilket også gør den ekstra lækker at røre ved.

  Vis detaljer

  Pris: 699,00 DKK

  Specialpris: 599,00 DKK

  Prisgaranti

 9. Vin Essentials Gavesæt 5 dele - Vacu vin

  Vin Essentials Gavesæt 5 dele - Vacu vin

  Komplet gavesæt fra Vin Essentials

  Det er de færreste, som ikke kan lide vin og det er da også lige netop derfor, at en gave indeholdende et par flasker er så god en ide. For det er de allerfleste, som sætter pris på en god flaske og når man tilmed får andet udstyr med i pakken vil alle blive glade. I dette Vin Essentials gavesæt får du alt hvad du skal bruge for at åbne, skænke og forsegle væsken så du behøver ikke meget andet. Du får både en god vinkøler, som kan holde den kold, derudover får du en proptrækker til at åbne flasken med og du får også en genstand, som du kan bruge til at servere vinen med. Alt i alt får du hele pakken når du køber dette vinsæt. Kender du nogen, som overvejer at blive klogere på denne lækre væske kan det også være, at dette er et sted, hvor de kan starte.
  Vis detaljer

  Pris: 349,00 DKK

  Specialpris: 129,00 DKK

  Prisgaranti

 10. Pasabahce Timeless Martini 230ml

  Pasabahce Timeless Martini 230ml

  Smukt Timeless martiniglas

  Der er ingen, der siger, at man nødvendigvis skal tage i byen for at få en god martini. For selvom de fleste går ud fra, at det at drikke en martini betyder, at man må tage til en fin bar og der bestille en martini så behøver det slet ikke at være sådan. For man kan lige så godt lave denne lækre, og klare drink derhjemme. Hvis det er noget, som man har tænkt sig at prøve bør man på forhånd sørge for, at man har de rette glas. For en martini er ikke meget værd, hvis ikke man har de rigtige martiniglas da det er med til at sætte prikken over i’et. Dette Pasabahce timeless martiniglas er smukt med et pænt mønster på den trekantede top på glasset. Martiniglasset kan indeholde 230 ml, og så er det 17,5 cm højt. Bredden er 12 cm og det er lavet af glas.
   
  Höhe (cm): 17,5 Breite (cm): 12 Materiale: Glas
  Vis detaljer

  Pris: 69,00 DKK

  Specialpris: 49,00 DKK

  Prisgaranti

 11. Cocktail Starter Set inkl. tilbehør - Spiegelau

  Cocktail Starter Set inkl. tilbehør - Spiegelau

  Godt startersæt til den nye bartender

  Er man først lige begyndt at overveje at begynde at blive bartender og lave nogle drinks af og til så kan det være, at et starter cocktail sæt er lige noget for en. Dette cocktail sæt det består af hvad du får brug af som nybegynder. I dette sæt får du de mest gængse ting og det er altsammen noget, som du vil få brug for hvis du eksperimenterer bare en lille smulle. Du får blandt andet to coupette glas, 2 cocktailglas, 2 old fashioned glas og 2 longdrink glas. Det betyder, at uanset hvilken drink du vil lave så har du det rette glas til formålet. Udover disse glas får du også nogle redskaber du kan bruge bag baren. Blandt andet får du en barske, en jigger og en brouchre med forskellige cocktailopskrifter, som du kan bruge til at få inspiration med når du skal lave dine drinks.
  Vis detaljer

  Pris: 999,00 DKK

  Specialpris: 799,00 DKK

  Prisgaranti

 12. Thermo flaske køler - hamret

  Thermo flaske køler - hamret

  Smart termoflaskekøler med hammered effekt

  Hvis du ønsker, at dine flasker skal holde sig kolde så er det noget, som du blandt andet kan gøre med denne termoflaskekøler, som er god og holdbar. Den kan rumme almindelige vin- og vandflasker, alt efter hvad du helt ønsker at køle ned. Så hvis du for eksempel har en lækker hvidvin, som du ønsker at holde kold til en picnic, så kan du med denne termoflaskekøler sørge for, at vinen stadig er kold når den skal drikkes. Den samme situation vil gøre sig gældende hvis det er en rosévin, en procecco eller en champagne, som du skal drikke. Termoflaskekøleren er lavet af rustfrit stål og, overfladen på den har en hammered effekt, som er yderst moderne. Den har en højde på 20,3 centimeter og er således lige til at have med i tasken uden, at den fylder så meget.
   
  Materiale: rustfrit stål Højde (cm): 20,2 Bredde (cm): 12,0 Anvendelser: almindeligt vand, mousserende vin og vinflasker
  Vis detaljer

  Pris: 199,00 DKK

  Specialpris: 149,00 DKK

  Prisgaranti

 13. Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI

  Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI

  Smart sifonflaske til flødeskum

  Hvis man alligevel har besluttet sig for at skulle ud og købe en ny sifonflaske kan man lige så godt købe en, der er så god, at den vil fungere i mange år ud i fremtiden. Denne sifonflaske kaldes gourmet og det er ikke nogen tilfældighed for selv de bedste og mest erfarne madlavere og kokke vil nyde at bruge denne sifonflaske. Flasken kan rumme 0,5 liter i alt og så har den ISI kvalitetsstemplet, hvilket vidner om, at der her er tale om et produkt af rigtig høj kvalitet. Sifonflasken er meget nem at håndtere og den kan endda tåle opvaskemaskine, hvilket gør, at den er ekstra hygiejnisk da du hurtigt og nemt får den rengjort. Hvis du oplever, at en del af den skulle gå i stykker eller lignende så vil du nemt kunne finde denne del hos os da vi har mange af delene.

   
  Produkt info:
  Høj kvalitet rustfrit stål flaske og hoved.
  Markering for at angive maksimal fyldning.
  Fast rustfrit stål dispenserventil for præcis påføring og kontrol.
  Silikone stribede hoved for varme beskyttelse i varme applikationer.
  Varmebestandig silikone pakning med fane fjernelse for hurtig,hygiejnisk rengøring.
  Ergonomisk oplader holder med skridsikker silikone greb.
  Tåler opvaskemaskine.
  Lukket og forseglet systemet - understøtter HACCP-krav.
  Vi lagerfører et komplet sortiment af reservedele .
  Til brug med standard 8g N2O opladere (ikke inkluderet).
  Vis detaljer

  Pris: 729,00 DKK

  Specialpris: 669,00 DKK

  Prisgaranti

 14. Great Falls vodka - 0,7L m/ lys

  Great Falls vodka - 0,7L m/ lys

  God og smagfuld Great Falls vodka

  De fleste kender ikke til denne vodka selvom det er en af de bedste vodkaer fra Polen, og er du selv fra de egne vil du helt sikkert kende den. Designet på flasken er skandinavisk, hvilket vil sige, at det er stilet og elegant. Denne vodka er både klar og ren i smagen og den har forskellige smage, som du vil lægge mærke til når du tager en god tår. Udover, at du kan smage lidt honning når du dufter til den vil du også kunne dufte lidt melon. Og er dine smagssanser rigtig skarpe er dette også noget, som du kan smage når du tager en tår af vodkaen. En af de ting ved Great Falls vodka der gør, at den skiller sig ud er, at der følger et lys med, som gør, at man lægger ekstra meget mærke til flasken når den står i baren.
  Vis detaljer

  Pris: 249,00 DKK

  Specialpris: 199,00 DKK

  Prisgaranti

 15. Cocktail Shaker 500ml stål

  Cocktail Shaker 500ml stål

  Smart cobbler shaker i lækkert design

  Noget af det første man skal sørge for at erhverve sig i en bar er en shaker. Og selvom de fleste går ud fra, at en shaker blot er en shaker, så er det langt fra tilfældet. Der findes nemlig mange forskellige typer shakere, som alle sammen er gode i forskellige situationer. Denne shaker er i cobbler-kategorien, som mange også kender som Manhattan shakeren. Det som gør den til netop denne type shaker er, at den består af tre separate dele. Den består for det første af en shaker, som er størstedelen af hele shakeren. Derudover består den af en barsi og et låg, som kan tages af. Barsien gør, at det er meget nemt at hælde fra shakeren. Når de tre dele er samlet er shakeren meget nem at servere fra, hvilket er grunden til, at mange bartendere foretrækker denne shaker.
  Vis detaljer

  Pris: 129,00 DKK

  Specialpris: 59,00 DKK

  Prisgaranti

 16. Barsæt stål 4 dele

  Barsæt stål 4 dele

  Lækkert barsæt i fire dele

  Enhver bartender ved, at det kræver det helt rigtige udstyr at stå bag baren. Der er mange ting man skal have og det kan tage tid at have et helt komplet sæt med de rette redskaber. Man behøver ikke at købe de forskellige ting én ting ad gangen for i stedet for kan man blot vælge at købe et sæt med flere forskellige dele. Dette barsæt indeholder hele fire dele, hvilket gør, at du kommer væsentligt længere med at have det rette udstyr. I dette sæt får du en cocktailshaker med kapacitet til 0,5 liter som har en højde på 22,5 cm og en diameter på 8 cm. Du får også en isspand, som har en højde på 14 cm og en diameter på 14 cm. Du får også en istang, som har en længde på 12 cm og en champagnekøler med en højde på 20,5 cm og en diameter på 21,5 cm.
  Vis detaljer

  Pris: 399,00 DKK

  Specialpris: 149,00 DKK

  Prisgaranti

 17. Kilner Frosted Drinks Dispenser Lilla 5ltr

  Kilner Frosted Drinks Dispenser Lilla 5ltr

  Lilla drinks dispenser i moderne look

  Skal der serveres drikkevarer til en fest kan du selvfølgelig sagtens vælge at købe sodavand, øl og spiritus fra flasker. Du kan dog også vælge at gøre noget væsentligt mere personligt, nemlig at købe en drinks dispenser, som kan indeholde op til 5 liter. Ved at gøre brug af en drinks dispenser kan du nemlig helt selv lave de drikkevarer du ønsker at servere. Og i denne drinks dispenser kan du blande forskellige ingredienser og lade dem få en masse smag mens de står i dispenseren. Denne dispenser er lilla og er i et retro look, som passer godt til både et lille arrangement, et stort bryllup eller en hyggelig havefest. Skal du have en meget stor fest kan du vælge at have flere dispensere, for eksempel i forskellige farver, for på den måde at kunne kende forskel på de forskellige drikkevarer.

   Dimensioner: • Højde: 315mm • Diameter: 254mm • Volumen: 5litres • Åbningsdiameter :: 182mm • Vægt: 2.306kg • Pakkevægt: 5.08kg
  Vis detaljer

  Pris: 369,00 DKK

  Specialpris: 299,00 DKK

  Prisgaranti

 18. RCR MIXOLOGY KRYSTAL GLAS - 4 TUMBLERS

  RCR MIXOLOGY KRYSTAL GLAS - 4 TUMBLERS

  Fire smukke tumbler glas i RCR

  Hvor man før hen så en bartender stå og mixe nogle drinks og var imponeret hvis vedkommende kunne kaste lidt rundt med flaskerne er situationen en anden i dag. For i dag er der opstået noget, som hedder mixology, som er en helt ny form for bartending. Inden for dette område kan bartendere svinge rundt med spændende smage og konsistenser og det gør, at man har brug for de rette glas og det rette udstyr generelt. Denne pakke består af fire tumblers, som alle er i forskellige mønstre. Alle glassene er tumbler glas, som betyder, at de har en stor diameter og er forholdsvis lave. De er lavet i RCR krystalglas, hvilket gør det muligt at have det smukke og detaljerede mønster i glasset og det er også det, som gør dem så unikke og i manges øjne populære.
  Vis detaljer

  Pris: 189,00 DKK

  Specialpris: 169,00 DKK

  Prisgaranti

 19. BEER PONG GAME 12 SHOTGLAS 60 ML + 2 BOLDE

  BEER PONG GAME 12 SHOTGLAS 60 ML + 2 BOLDE

  Festligt beer pong spil med kopper og glas

  Til en fest bør man altid have nogle sjove selskabslege da det er en af de ting, som får folk til at føle sig i godt festhumør og det er noget af det, som kan gøre, at de kan få lyst til at drikke endnu mere hvilket er med til at skabe en sjov fest. Med dette sæt af ting til beer pong så vil du helt sikkert kunne skabe sjov til festen. Denne pakke består både af 12 shotglas, som du skal bruge og som du stiller på bordet. Måden, hvorpå du stiller disse glas på bordet kender du sikkert allerede. Derudover får du 2 bolde med, som også er noget af det, som du skal bruge. Dette vil både gøre, at folk får drukket lidt mere og på mange måder gør det også, at folk får snakket med nogle, som de normalt ikke ville have snakket med, hvilket er en god måde at holde fest på.
   
  BEER PONG GAME 12 SHOTGLAS 60 ML + 2 BOLDE
  Vis detaljer

  Pris: 49,00 DKK

  Specialpris: 25,00 DKK

  Prisgaranti

 20. Vacu Vin Starter Set sort

  Vacu Vin Starter Set sort

  Fint startersæt til vin

  Er du først for nyligt begyndt at få øjnene op for, at vin er en skøn drikke, som du kan nyde rigtig meget så er der formentligt mange ting som du endnu ikke har, som du dog skal bruge til at nyde en god flaske vin. I dette startersæt vil du finde stort set alt det, som du får brug for og det er noget, som du nok skal nyde rigtig meget. Du får naturligvis en vinprop i dette startersæt, men det er ikke det eneste du får. Du får også andre ting, som du alt sammen skal bruge hvis regner med, at du kommer til at drikke mere vin den næste tid. Uanset om det er den røde drue eller om det er den hvide så kan du bruge startersættet. Du ehøver ikke at drikke de allerdyreste vine for at sætte pris på dette startersæt, men med tiden vil du formentligt finde ud af, at det ofte er de dyre vine, som er de bedste.
   
  Vis detaljer

  Pris: 299,00 DKK

  Specialpris: 129,00 DKK

  Prisgaranti

 21. Rod Drinkspind 15cm - Klar - Pk 1000

  Rod Drinkspind 15cm - Klar - Pk 1000

  Klassisk og præsentabel Rod Drinkspind 15cm - Klar - Pk 1000

  Der findes et hav af forskellige ting man kan købe til servering af drinks. En af disse mange ting er sugerør. Du kan få sugerør i alle afskygninger og farver. Det kan du også når det kommer til rørepinde. Du kan blandt andet købe denne Rod Drinkspind 15cm - Klar - Pk 1000, som er ekstra unik. I en pakke får du i alt 1000 stk., så der bør være nok til mange drinks. Farven er klar, hvilket er en god ting da det gør, at man slet ikke lægger mærke til, at der er en rørepind nede i drinken.
  Detaljer:
  -       Måler: 15 cm
  -       Form: rod
  -       Farve: klar
  -       Antal: 1000 stk.
  Vis detaljer
  299,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Goldberg Indian Hibiscus Tonic FL 20

  Goldberg Indian Hibiscus Tonic FL 20

  Alsidig Goldberg Indian hibiscus tonic

  Skal man købe en lækker mixer kan man for eksempel købe denne dejlige Goldberg Indian hibiscus, som smager helt fantastisk. Det er en dejlig drink, som fungerer som en tonicvand. Man skal dog ikke lade sig narre af det faktum, at det er tonic. For det kan ofte få folk til at regne med, at den er meget bitter. Det er dog ikke tilfældet da den faktisk er lidt sødlig. Goldberg indian hibiscus tonic er ikke lige så sød som mange andre mixere, men den er dog slet ikke udelukkende bitter. Den er meget alsidig og kan for eksempel bruges sammen med vodka. Man kan også drikke den sammen med gin eller eventuelt tequila, som også er en god mixer.
  Vis detaljer

  Pris: 17,00 DKK

  Specialpris: 15,00 DKK

  Ned til: 14,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Goldberg Yuzu Tonic Water FL 20

  Goldberg Yuzu Tonic Water FL 20

  Kvalitetsbaseret Goldberg Yuzu tonic water

  Skal man have en tonicvand af høj kvalitet kan man begynde med en Goldberg Yuzu tonic water, som er noget af det man kan finde i højeste kvalitet inden for tonicvand. Den reflekterer den høje kvalitet man generelt laver ting og producerer ting med i Japan. Den er lavet med den japanske frugt Yuzu, som er med til at give en helt særlig og meget unik smag i tonicvanden. Der er tale om en citrusfrugt, men den er dog langt mere aromatisk end hvad man kender fra lime og citron. Derfor er den langt mere dominerende og man lægger mere mærke til denne smag i den dejlige tonicvand når man tager en tår af den.
  Vis detaljer

  Pris: 17,00 DKK

  Specialpris: 15,00 DKK

  Prisgaranti

 24. Vin / Champagne Spand & Stander - Voltre

  Vin / Champagne Spand & Stander - Voltre

  Smuk og unik Voltre vin- og champagnekøler med stativ

  Skal man købe en vinkøler er det vigtigt, at man overvejer hvor stor en køler man har brug for. Derudover bør man også overveje hvilken stil man er til og hvorvidt man vil have et stativ eller ej. Denne vin- og champagnekøler har et stativ, som gør, at den ikke bruger bordplads, har man en restaurant eller en café med meget lidt plads er der sjældent så store borde. Derfor er det en god ide at købe vin- og champagnekølere da det gør, at man har mulighed for at stille vinen ved siden af. Denne Voltre vin og champagne køler og stativ er lavet i en pæn, næsten trekantet form, hvilket gør, at den skiller sig væsentligt ud fra mange andre vinkølere man kan finde.
  Vis detaljer
  899,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Ciro Vin / Champagne Cooler Poleret Finish

  Vin / Champagnekøler Ciro - Poleret Finish

  Smuk og unik Ciro vin / champagne køler

  Lad denne køler stå på bordet når I enten skal nyde nogle bobler eller en god vin. Den vil holde to flasker kolde i lang tid og udover det vil den stå og pynte på bordet hele tiden. Det er nemlig en vinkøler, der er lavet i god kvalitet og rigtig godt design. Ser man en champagnekøler vil man normalt se en spand med to håndtag til siden. Normalt vil den være helt rund og ikke være så unik. Ciro vin / champagnekøleren er helt anderledes, hvilket blandt andet er fordi, at den er lavet i poleret finish. Derudover er formen anderledes. For selvom den er rund, så er den flad på siden. Der er plads til to flasker vin i køleren.
  Vis detaljer
  599,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
Køb forskelligt service på tilbud I en bar kommer du ikke udenom at skulle have meget forskelligt service. Her gælder blandt andet, at det er vigtigt, at du har forskellige tallerkener til både snacks, servering og til pynt, hvis for eksempel du ønsker at have fyrfadslys stående fremme eller blomsterblade på en tallerken. Her på siden kan du ofte finde forskellige tallerkener på tilbud og når de endelig er det er det bare med at slå til således, at du kan få ting endnu billigere end andre har fået. Udover forskellige pæne tallerkener kan du også købe mange forskellige glas, i mange størrelser og former og med forskellige mønstre. Glas som både kan bruges til diverse cocktails, til varme drikke, til saftevand, almindeligt vand og til slik og godter. Også vinglas kan du ofte få på tilbud, og selvom de som udgangspunkt udelukkende er beregnet til vin så kan du også bruge dem til vand af forskellig slags. I nogle barer har man også brug for kopper, hvilket man blandt andet kan have brug for, hvis det er sent på aftenen og folk skal have en lille opkvikker inden de tager hjemad – og her menes der en med koffein og ikke med alkohol. Med mange forskellige kopper på tilbud skal du nok finde noget, der passer til lige netop din bar. Også til de varme drikke med alkohol kan det være smart at have kopper, for eksempel en kaffe med whisky. Alle disse kopper kan fås på tilbud her på siden og det er bare med at holde øje. .

Hold øje med tilbud her på siden

Det er vigtigt, at man holder løbende øje med hvad der kan findes her på siden af ting, som er på tilbud. For for de fleste produkters vedkommende så skyldes tilbuddet simpelthen, at varen er ved at gå ud af produktionen. Så hvis man ikke slår til når man ser produktet på tilbud her på siden så vil det måske være for sent at købe den næste gang man bevæger sig ind på siden. Alle de ting man finder, som er på tilbud er desuden karakteriserede ved, at de kun kan findes i et begrænset parti.

Gør en fest sjovere med ting på tilbud

Når du kigger på siden med tilbud vil du for det meste også kunne finde forskellige former for spil og underholdning, som kan gøre din fest endnu sjovere. Diverse brætspil og forskellige drukrelaterede lege kan du finde og de vil alle sammen være med til at gøre det sjovere at feste. Nogle af dem vil endda tilskynde til et endnu større alkoholindtag, hvilket du, hvis du agerer bartender kan nyde godt af. Så sørg for løbende at kigge på denne side, hvor du kan se forskellige