Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Gør sommeren endnu sjovere med havespil
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Havespil

Havespil er perfekt til de varmere måneder

Det er de færreste personer, som ikke nyder et godt gammeldags havespil når temperaturerne begynder at stige og når sommeren melder sin ankomst. Pludseligt leder man efter enhver mulighed og undskyldning for at bruge tid udenfor. Her er det oplagt at spille udenfor da det er en oplagt måde at holde sig aktiv på. Samtidig er det en meget social ting, som gør, at man kan komme hinanden lidt nærmere. Det er nemlig især sjovt at være sammen på denne måde med venner og familie som man kender godt. I de kolde måneder kan det være, at man primært blot har siddet ned ved et bord og snakket. Det kan også være hyggeligt og genstand for mange interessante snakke. Det er dog også rart at mødes på en anden måde, hvilket er lige præcis det, som sommeren giver en ny mulighed for.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Klassisk underholdning i træ

Man kan finde sine forskellige typer af havespil i mange forskellige materialer. Det er klart, at jo bedre materiale man vælger, jo længere vil spillet vare. Derfor er det en god ide at vælge de lidt dyrere spil, da det vil ende med at være en større investering. For køber man nogle af de klassiske spil i træ kan man være så heldig, at man ender med at have dem helt til børnene bliver voksne og selv kan overtage dem. Det kan være med til at gøre, at der bliver skabt endnu større traditioner, og det er sundt for familier og børn i alle aldre. Få mere inspiration nedenfor, og find ud af hvilke typer af ‘træ-klassikere’ du kan spille med i haven.

Yatzy i træ er sjovt og underholdende

En klassiker, som er lavet i træ er naturligvis yatzy. Mange vil her tænke, at det normalt er noget man sidder og spiller omkring stuebordet, men sådan behøver det ikke længere at være. For nu kan man nemlig også spille det på en helt anden måde. Men kan få Yatzy i så stor en udgave, at det er noget man kan spille i haven. Det kan være genstand for mange timers sjov. En af de mange gode ting ved det er, at der ikke er noget maksimum for hvor mange, der kan være med. Og hvis man alligevel når maksimum, kan man blot lave hold. Alternativt kan man lave en turnering. Det er noget, som kan tage hele dagen, men i mange tilfælde er det kun en god ting, for hvis man har valgt at hele familien skal mødes så er det for det meste en hel dag. Køber du Yatzy får du en smart, sort taske med. Det gør det nemt at transportere, hvilket altid er en god ide. For uanset om man skal spille et spil på sommerhusgrunden eller i parken, er det rart at kunne transportere sine ting på en ordentlig måde. Der er net i tasken således, at der kan komme luft ind.

Alle elsker at spille krocket

Man hører ofte folk sige, at de helt har glemt hvordan man spiller krocket. De siger måske, at det er så lang tid siden, at de slet ikke kan huske det. Det skyldes, at det meget ofte er børn og forældre, der spiller det sammen. Så er det lang tid siden, at man har været barn kan det være, at man har glemt at spille det. For de fleste gælder det dog, at idet de kommer i gang med et spil krocket så kommer det helt af sig selv. Man kan sige, at det minder lidt om at cykle. For når først man har lært det, så er det ikke noget man glemmer igen. Og hvis man alligevel er i tvivl om nogle af reglerne, så er der altid en manual, man kan følge for at få hjælp.

Krocket er noget, som alle kan være med til da niveauet ikke behøver at være så højt. Det er klart, at hvis alle spillerne er gode så vil der automatisk blive sat et højere niveau. For det meste er de fleste mennesker dog nogenlunde lige gode til krocket, hvilket gør det væsentligt nemmere at spille det.

Vikingespillet er den ny klassiker

Det er meget sjældent, at der kommer nye klassikere til blandt havespil. For det meste er det de samme spil, som folk ender med at spille. Det skyldes, at de er så godt prøvede, at man har fundet ud af, at de fungerer, hvorfor det er svært at komme ind på markedet med noget nyt. Et af de spil, der dog har fundet vej ind i danskernes hjerter er vikingespillet. Nogle steder kaldes det kongespillet, men uanset hvad er spillet helt det samme. Det handler i al sin enkelthed om, at man skal vælge det andet holds træbrikker. Lykkes dette vinder man. Der er forskel på hvor store brikkerne i et vikingespil er. Har man muligheden bør man altid vælge de største som muligt. Det gør nemlig spillet langt sjovere og mere underholdende.