Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Sjove festspil til enhver lejlighed
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Festspil

Gang i festen med festspil

Holder man en fest vil man stort set altid have et ønske om, at folk de får drukket lidt. Det gør nemlig festen sjovere og folk vil generelt nyde festen mere. Er folk ikke så tørstige er det af og til nødvendigt, at man hjælper dem lidt på vej. Ofte kan det være, at de slet ikke ved hvor meget de rent faktisk har lyst til at drikke alkohol, men det kan du minde dem om. Her på siden finder du mange forskellige festspil, som helt sikkert kan sætte godt gang i festen. Du finder blandt andet klods major, beer pong, ølbong, terninger, spillekort og meget mere. Af og til kan man også gøre brug af spil, som ikke fra naturens side er festspil. Har man nok alkohol og en god fantasi kan man nemlig gøre ethvert spil til et sjovt festspil.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side

Festspil med bordtennisbat får alle i stødet

Af og til kan det føles lidt trættende at sidde ved et bord og ikke bevæge sig meget og blot drikke. Man bliver måske lidt træt og ender med at gå hurtigt hjem. I stedet fungerer det langt bedre at stå op og bevæge sig lidt imens man får slukket tørsten. Hvis der er ét spil, som lever op til dette er det naturligvis beer pong. Det er inden for det seneste årti, at beer pong er blevet noget man spiller her i landet. Før var det primært i USA, at man kunne se det spil, men det har ændret sig. Naturligvis har vi her hos Barlife sådan et bord man kan bruge til spillet. Man kan i nogle tilfælde bruge et bord man allerede har, men det sætter dog visse krav til størrelsen af ens bord. Og har man alligevel meget plads vil man ikke fortryde, at købe et bord dedikeret til dette spil.

Det er vigtigt, at du også sørger for at købe bolde og kopper. For hvis ikke du får gjort det, så er det umuligt at spille spillet. Og det er naturligvis en skam at stå der med bordet, men mangle de andre ting, der skal til.

Klassiske spil kan sagtens bruges til festlig aften

Er der fest på programmet så kan man sagtens have det sjovt med nogle af de spil man allerede har. For man behøver ikke at have rigtige festspil for at kunne få folk til at drikke lidt mere. Man kan sagtens bruge helt almindelige spil, som man allerede har. Det er de færreste, som ikke har minimum ét spil kort. Det er en af de ting, man kan bruge til allerflest forskellige festlige spil. Man kan for eksempel spille ‘fisk’, som er et spil man normalt spiller uden alkohol involveret. Man dog for eksempel lave nogle regler, som hedder, at man skal drikke hver gang der bliver sagt ‘fisk’. Det skal nok få folk til at blive fulde. Man kan også spille det klassiske spil ‘krig’, som er et spil, de fleste kender. Her kan man lave de regler, at man skal bunde sin drink hver gang man taber et spil krig mod en af modstanderne.

En anden klassiker er terninger. Det er også noget, som folk stort set altid har. Hvis ikke man har en pakke terninger vil man for det meste have et brætspil eller lignende, som har nogle terninger, som man kan låne til et andet formål. Det kommer til at fungere endnu bedre hvis man har nogle raflebægre. Hvis det er tilfældet kan man nemlig spille både mejer og snyd. Det er to gode spil. Her hos Barlife kan du købe en pakke med seks stk. Terninger, som er en tilstrækkelig mængde til at have det sjovt med spil og venner.

Barinspirerede festspil kan også spilles derhjemme

Der er visse spil, som man forbinder med noget man udelukkende spiller på baren. Mange af disse spil kan dog sagtens spilles derhjemme også. Et eksempel herpå er dart, som man sagtens kan hænge op på væggen og spille det. Hos Barlife kan du få et godt spil, som måler 38 cm og som har 6 pile. Pilene er i to forskellige farver således, at man kan se, hvem der har kastet en pil. Med sådan et spil, så vil det meget hurtigt blive dig, som har folk rendende fordi, at de skal hjem til dig i stedet for på baren.

Klodsmajor er også ofte et spil, som man finder på en bar eller på en café. Det er også et spil, som man blot kan købe og nyde at spille derhjemme også. Her kan man invitere vennerne over til et sjovt festspil. Man kan for eksempel lave de regler, at man skal bunde eller drikke hvis man taber en pind ned på bordet. På den måde skal folk nok hurtigt få noget indenbords og komme i endnu bedre humør.