Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Beer pong bord - Stort udvalg af praktiske borde du nemt kan have med
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Beer Pong bord

Efterhånden er beer pong gået hen og blevet noget af en nationalsport og det kan vi lide hos Barlife, hvilket er grunden til, at vi tilbyder meget forskelligt udstyr, som du vil finde brugbart når du skal spille beer pong.

Noget af det første, som du bør anskaffe dig hvis du skal spille beer pong til en fest det er naturligvis et beer pong bord. Og selvom du finder adskillige møbler hos Barlife, så er det dog et bord, som er lavet specifikt til beer pong, som du bør anskaffe dig. Noget af det, som bør kendetegne sådan et bord det er, at det skal være nemt at klappe op og i. For med mindre du er en daglig spiller af netop beer pong, så vil du nok opleve, at det ikke ligefrem er hver dag, at du behøver at have dette bord fremme. Og derfor bør det altid være til lige at få op og ned igen.

Læs mere

Se også: Red Cups og Blue Cups til bordet

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Praktiske borde, der er nemme at have med

Hos Barlife har vi anskaffet os en lang række beer pong borde, som blandt andet har den fordel, at du lynhurtigt kan slå dem op og ned. Og det gør, at selvom du pludseligt står derhjemme og skal tage del i en helt improviseret og spontan beer pong turnering, så vil du være klar fordi, at du på nul komma fem lige kan finde et bord frem.

De borde, som vi har her hos Barlife er over 2 meter lange, hvilket er nødvendigt, da det jo ikke skal være alt for nemt at få beer pong bolden i et glas. Hvis du for eksempel køber Beer pong bordet Audio, så følger der lidt overraskelser med, som du vil finde nyttige. For når du køber dette bord så medfølger der nemlig 6 beer pong bolde, hvilket er en forudsætning for, at du kan spille beer pong. Derudover får du også et sæt regler med, så I ikke hver gang der spilles behøver at tænke for meget over hvordan det nu er, at reglerne er. 

Et helt sæt der har det hele

Når du har anskaffet dig et beer pong bord, er der forskellige andre ting du skal have for at komme rigtigt i gang. Noget af det du skal bruge er kopper, og her går det naturligvis ikke, at du anvender helt almindelige drikkeglas, for det vil for det første larme utroligt meget. Og desuden vil der være en sandsynlighed for, at de går i stykker. Dette kan både ske, hvis der er nogle i spillet, som kaster meget hårdt med de pågældende beer pong bolde, eller det kan ske, hvis folk efter nogle øl får større armbevægelser og dermed måske kan komme til at vælge nogle af disse beer pong glas. Men de kopper, som du i stedet skal bruge er de helt karakteristiske kopper, som er blå og røde og som man altid ser, at de bruger i USA. Hvis du køber en pakke hos Barlife så får du hele 24 ’red cups’ med.

Faktisk kan du godt genbruge disse kopper, hvis ikke de er gået i stykker. Det kræver blot en let vask og så er de klar til brug igen. I sådan et beer pong sæt er det dog ikke kun kopper du får med. For du får også 3 bolde med, som du kan bruge til at spille beer pong. Det er noget af det vigtigste og her kan man ikke bruge lige de bolde man vil da det skal være netop disse. Derudover følger der også en kopholder med, som er god at bruge når du skal spille beer pong og ønsker at gøre det på den helt rigtige måde.