Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Festspil - find alt i drikkespil lige fra ølbong til shotspil
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Spil

Sæt gang i festen med et festspil

Gør festen sjovere og mere festlig, med nogle af vores mange sjove festspil. Synes du ikke at selskabet drikker nok eller er din fest præget af gruppeopdelinger? Så bland selskabets medlemmer godt, med et sjovt festspil!
Spil til fester er med til at skabe sociale relationer nye mennesker imellem og giver lejlighedsvist også anledning til at få lidt mere at drikke. Pift festen op med et sjovt og festligt indslag.

De forskellige underholdende spil

En særlig populær festaktivitet er øl-bong! Denne fås her i mange størrelser og afskygninger, til den fedeste og mest crazy fest. Hvis den almindelig øl-bong bare ikke er nok for dig, vil vores fremragende Bongzilla helt sikkert være noget for den! Denne samler ikke bare 2, men hele 6 omkring sig til at få tømt sin 3 liters tank. Den festlige øl-bongs slanger, lyser op under UV-belysning. Øl-bongen kan justeres i højden helt op til 2 meter! Læs meget mere om den her.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Er du mere til lidt god underhold

Et festligt indslag, kan vi anbefale vores hyggelige Cocktail spillekort. Dette spil vil uden tvivl bidrage til god stemning og dine gæster vil værdsætte det! Hvert kort indeholder en unik cocktail opskrift og så er det ellers bare at gå i gang med at mikse. Cocktail spillekortene er også særligt egnede som en værtindegave til den næste fest du skal være del af! Sortimentet byder på spil og underholdning for enhver smag, når de kommer til festlige sammenhænge! Uanset om det er for at have det sjovt, eller blot sørge for at gøre selskabet fuldere.