Indlæser...

Tiki glas - Sri Lancan (300 ml) Blå

Varenummer
10003
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 89,00 kr. Normalpris 123,00 kr.
Spar 28% (34 kr)

Beskrivelse

Tiki Glas - Skab en Eksotisk Stemning

Drømmer du om at føle dig som om du er på en eksotisk tikibar? Så er disse Tiki glas det perfekte valg til dig. Med deres unikke design og blå farve skaber de hurtigt en følelse af at være på en paradisstrand.

Disse Tiki glas er inspireret af de mystiske stenstatuer fra påskeøerne og vil med sikkerhed imponere dine gæster. Med en kapacitet på 300 ml, en højde på 14 cm og en diameter på 7 cm er de perfekte til servering af spændende og eksotiske drinks.

Dette specifikke Tiki glas har et lidt frække smil og et mystisk udseende. Med dets delt næse og dybtgående øjne er det en af de mere venlige variationer af Tiki glassene. Det er perfekt til en helt almindelig drink, der kan tilpasses med en enkelt justering.

Prøv f.eks. en Mousserende Mojito, der består af 4 cl cubansk lys rom, 8-12 friske mynteblade, ½ frisk lime i både, knust is, mousserende vin efter behov og rørsukker efter behov. Denne forfriskende drink vil passe perfekt til dette Tiki glas.

Uanset om du vil forkæle dig selv eller imponere dine gæster, er disse Tiki glas et must-have til din samling.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna