Indlæser...

Tiki glas - Hi ball (450 ml)

Varenummer
9985
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

139,00 kr.

Beskrivelse

Tiki Glas - Hi Ball (450 ml) til Eksotiske Drinks

Skab en autentisk tikibar-stemning med disse mystiske Tiki glas. Med en kapacitet på 450 ml er de perfekte til at servere spændende og eksotiske drinks til dine gæster. Glassene er lavet af klart glas, hvilket giver mulighed for at vise de farverige drikkevarer frem på en smuk måde.

Tiki glassene er inspireret af de berømte stenstatuer fra påskeøerne og vil med garanti imponere dine gæster. Med en højde på 16,8 cm og en diameter på 7,8 cm er de behagelige at holde om og passer perfekt til enhver drink.

Uanset om du serverer en forfriskende passion dream eller en anden eksotisk drink, vil Tiki glassene tilføje en ekstra dimension af stil og elegance til din fest eller begivenhed.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna