Indlæser...

Tiki glas - Aztec (460 ml)

Varenummer
9987
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

167,00 kr.

Beskrivelse

Tiki Glas - Aztec (460 ml) - Skab en Eksotisk Stemning

Drømmer du om at føle dig som om du er på en eksotisk tikibar ved en paradisstrand? Så er Tiki glassene det perfekte valg for dig. Disse mystiske glas vil hurtigt skabe den rette stemning og give dig følelsen af at være et sted langt væk.

Tiki kruset "Aztec" er inspireret af de berømte stenstatuer fra påskeøerne og er dekoreret med autentiske tegninger fra Aztec-kulturen. Med øjne og næse, der er tro mod aztec-stilen, og en åben mund, der viser tænderne, er dette glas både unikt og iøjnefaldende.

Glasset har en kapacitet på 460 ml og måler 17,5 cm i højden og 7,3 cm i diameter. Det er lavet af keramik, hvilket giver det en solid og holdbar kvalitet. Uanset om du bruger det til at servere eksotiske drinks eller som en dekorativ genstand, vil dette Tiki glas med sikkerhed imponere dine gæster.

Tag en tur til det eksotiske med Tiki glassene - en ny tilføjelse til vores sortiment.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna