Indlæser...

Tiger Beer glas m/hank 30 cl.

Varenummer
684803
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

29,00 kr.

Beskrivelse

Tiger Beer Glas med Hank - Perfekt til at Nyde Din Øl

Dette charmerende Tiger Beer glas med hank er designet specielt til at forbedre din nydelse af Tiger Beer. Med en kapacitet på 30 cl er det ideelt til en standard servering af øl. Glassets design er skabt til at fremhæve smagen og aromaen af Tiger Beer, så du kan få den bedste oplevelse.

Hanken på glasset sikrer, at din hånd ikke opvarmer øllet, hvilket holder din drik køligere længere. Den giver også en sikker og komfortabel måde at holde på glasset, så du undgår uheldige udslip og tab. Hanken tilføjer også et traditionelt og rustikt præg til glasset, der kan skabe en behagelig atmosfære og forbedre din øloplevelse.

Dette Tiger Beer glas med hank er ikke kun funktionelt, men også æstetisk tiltalende. Med det elegante Tiger Beer-logo præsenteret på forsiden tilføjer det et strejf af stil til din hjemmebar eller samling af ølglas. Perfekt til enhver Tiger Beer-elsker.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna