Indlæser...

The White Hag Atlantean IPA 44 cl.

Varenummer
676751
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

39,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/12 stk.: 29,00 kr. . Spar 26%

Beskrivelse

The White Hag Atlantean IPA - En Smagfuld Oplevelse for Ølentusiaster

The White Hag Atlantean IPA er en anerkendt håndværksøl, der er skabt med passion og ekspertise af The White Hag Brewery. Denne IPA er kendt for sin smagfulde og forfriskende oplevelse, der vil glæde enhver ølentusiast.

Med en størrelse på 44 cl er denne øl perfekt til at nyde en generøs servering af denne exceptionelle øl. Den er brygget med de fineste ingredienser og brygningsteknikker, hvilket resulterer i en øl af høj kvalitet.

The White Hag Atlantean IPA har en afbalanceret blanding af maltet byg, humle og gær, der er omhyggeligt sammensat for at skabe en unik smagsprofil. Den tilbyder en karakteristisk humleprofil med behagelig bitterhed og aromatiske noter. Du vil opleve en dejlig citrus- og blomsterduft, akkompagneret af antydninger af tropiske frugter.

Uanset om du ønsker at dele denne øl med venner eller nyde den alene, vil The White Hag Atlantean IPA give dig en velafbalanceret og forfriskende smag, der vil tilfredsstille dine smagsløg.

Med sit modige og fængende etiketdesign afspejler denne øl ånden og håndværket bag brygningen. Det er et must-try for enhver ølentusiast, der søger en mindeværdig øloplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna