Indlæser...

The Macallan M Black Decanter 2023 Highland Single Malt FL 70

Varenummer
698915
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

60.799,00 kr.

Beskrivelse

The Macallan M Decanter repræsenterer det ultimative højdepunkt inden for The Macallan '1824 Series'. Dette er ikke blot den mest eksklusive whisky nogensinde, men den er også skabt med udgangspunkt i destilleriets sjældneste skatte. The Macallan M Decanter er resultatet af et bemærkelsesværdigt samarbejde mellem tre mestre inden for hver deres felt: Den kreative marketingguru og luksusekspert, Fabien Baron, den prestigefyldte krystalglasproducent Lalique og selvfølgelig destilleriet The Macallan, hvis eneste mål er at skabe verdens mest sofistikerede whisky.


Designet af Fabien Baron og fremstillet af Lalique, er The Macallan M Decanter en sand mesterværk, der harmonerer perfekt med The Macallans omhyggeligt håndværkede single malt whisky.


The Macallan M Black Decanter Whisky udvider den ekstraordinære æstetik, der præsenteres i Fabien Barons kreative vision og manifesterer sig i form af et sort krystal-M. Dette er en udvikling af den ikoniske M Decanter, og denne nye version i skinnende sort krystal fra Lalique er skabt for at afspejle den rige historie bag The Macallan single malt. The Macallan M Black repræsenterer den seneste og mest komplekse tilføjelse til denne imponerende række.


Krystallen, der omgiver denne dyrebare ånd, blev også formet i nye og udfordrende retninger. Udviklingen af M Black-karaffelen krævede omhyggelig forskning, prototyping og eksperimentering, og resultatet er et kunstværk i krystal, der er lige så unikt som whiskyen selv.


The Macallan M Decanter præsenteres stolt i en fejlfri krystalkaraffel, hver individuelt nummereret som et vidnesbyrd om Laliques ekspertise inden for glasfremstilling siden 1888. Denne karaffel er skabt gennem krævende processer, forfinet teknik og en perfekt balance mellem innovation og tradition. Den uventede farve og geometriske form udfordrer konventionerne for traditionelt karaffeldesign og komplementerer de tørvede noter i denne unikke og komplekse single malt whisky.


Inspirationen bag denne karaffel stammer fra The Macallans seks fundamentale søjler, som omfatter 'The Estate', 'Curiously Small Stills', 'Exceptional Oak Fadene', 'Sherry Wine', 'Natural Color' og 'Mastery'. Disse søjler danner grundlaget for den fremragende kvalitet og den rige karakter, der kendetegner vores whisky.


Karaffelens design er skabt af den kreative guru Fabien Baron, hvis vision forener æstetik med kommerciel kunst på det mest raffinerede niveau. Den skulpturelle geometri i karaffelen udfordrer Laliques glasfremstilling og skaber en vision for fremtiden, der samtidig respekterer fortidens storhed.


Denne sublime whisky byder på en rig vaniljecreme-sødme med subtile røgnuancer og en dyb, jordagtig mørk chokoladesødme. Først møder du en velafbalanceret kombination af tørret frugt og citrus, hvorefter det udvikler sig til en fyldig tørverøg. Det er som om, whiskyen åbner sig i to dele, hvilket giver dig mulighed for at opleve smagen, inden den indhylles i sød tørverøg. De lette nuancer af røget tørret frugt og nøddeagtig præcision giver whiskyen en næsten tyggeagtig konsistens. Eftersmagen er lang og fyldt med sød tørret frugt og en intens tørvesmag.


Præsenteret i en betagende krystalkaraffel, er The Macallan M Decanter ikke blot en whisky, det er et kunstværk og et symbol på ekspertise og innovation inden for både krystal- og whiskyfremstilling.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna