Indlæser...

San Jamar - The Dome - Garniture bakker 8,6 ltr

Varenummer
9982
PRISGARANTI
2.999,00 kr

Beskrivelse

Garniture på professionelt niveau med "The Dome"

Er du på udkig, efter det som kan tage din bar fra god til perfekt? Så er du kommet til det rette produkt. Med "The Dome" kan du fylde hver enkelt kasse med forskårne frugter som f.eks citrusfrugter, meloner, ananas, oliven eller ananas. Du kan også komme forskellige former for sukker i som rørsukker eller almindelig sukker. 

"The Dome" er en meget hurtig, praktisk og hygiejnisk måde at opbevare alt din garniture

Med "The Dome" kan du holde en lang række af garniture klar til brug. Sættet består af 2 dele. underdelen med 6 kølebakker der har en kapacitet på 0,5 L hver, og en overdel med plads til 3 store bakker der hver kan rumme 1,89 L. På hver del, kan udstyrres med en sidedel til at opbevare sugerør og drinkspinde. 

"The Dome" er lavet af plastik og har farven sort. "The dome" er udstyrret med gummipunkter for at sikre en god stabilitet. De små bakker er også lavet af plast, og har en gennemsigtig farve. Den nederste beholder kan køles med isterninger forneden. 

Kun fantasien sætter grænser for hvilke formål "The Dome" kan opfylde
Garniture centeret er jo ikke kun egnet til baren. Den kan sagtens anvendes til at have en helt salat station klar, med nødder, kerner, tomater, salat og mere. Du kan også forberede en helt dessert station, med chokolade, drys osv. 

Specifikationer
Højde: 45 cm
Længde: 35 cm
Brede: 60 cm
Materiale: plast
Kapacitet (alle beholdere): 8,6 L

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna