Indlæser...

The Corinthian Original London Dry Gin FL 70

Varenummer
10279
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

279,00 kr.

Beskrivelse

The Corinthian Original London Dry Gin - En Engelsk Klassiker

The Corinthian Original London Dry Gin er en autentisk engelsk gin, der er destilleret i London. Denne gin er skabt med omhu og ekspertise ved hjælp af enebær, koriander bær, orris rod, cubeb bær, Pomelo appelsin, citronskal, limeblomst, kamille og jasmin.

Med en alkoholprocent på 40% er denne gin perfekt til at nyde ren eller som en del af en forfriskende gin og tonic eller gin og danskvand. Denne gin er kendt for sin glatte og komplekse smag, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne gin-entusiaster.

The Corinthian Original London Dry Gin leveres i en flaske med en kapacitet på 70cl, hvilket giver dig rigeligt med gin til at nyde alene eller dele med venner og familie. Denne gin er en ægte klassiker, der vil tilføje elegance og stil til enhver lejlighed.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna