Indlæser...

TESKEER P1 14 CM

Varenummer
9870
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 7,00 kr. Normalpris 10,00 kr.
Spar 30% (3 kr)

Beskrivelse

Lækker teske i højpoleret kromstål

Skal man have bestik til restauranten eller en anden form for beværtning så handler det først og fremmest om at finde noget, som vil holde i lang tid og har en lang holdbarhed. Det skyldes, at det altid er bedst at finde ting til restauranten, som kan holde i lang tid fordi, at gæster generelt slider på bestik og det skal man tage højde for. Med teskeer fra P1 er du sikker på, at du har teskeer i lang tid, hvilket især skyldes materialet. Disse skeer er nemlig lavet af 18/0 højpoleret kromstål, hvilket er et af de bedste materialer du kan forestille dig når det skal være lækkert og holdbart. Alt bestik i samme serie er lavet af dette materiale og du kan med fordele se hvilke andre typer bestik der er i serien da du formentligt vil sætte pris på dette også. Denne ske måler 14 cm i længden. P1 er en vores standard bestikserie. Alt er i 18/0 højpoleret kromstål. Længde : 14,0 cm
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna