Indlæser...

TESKE LANG MODEL P1 20 CM LANG

Varenummer
9863
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

32,00 kr.

Beskrivelse

Lang og elegant teske fra serien P1

Denne teske er yderst elegant, hvilket især skyldes den lange form, som den har. Hvor man normalt ser en kort teske er denne anderledes med sit lange skaft, som gør den egnet til mange forskellige ting. Blandt andet gælder det, at man kan bruge den til højere glas og krus end man kan med en normal teske, som ofte er for kort til at bruge ordentligt. Teskeen er en del af bestikserien P1, som også er kendt for at være meget elegant generelt. Mange bruger teskeen til de moderne glas man bruger på caféer, hvor man ofte drikker kaffe i høje glas. Materialet, som teskeen er lavet af er 18/0 højpoleret kromstål og den har en længde på hele 21 cm. Teskeen er også meget velegnet til marmelade eller syltetøj, hvor en mindre teske meget ofte er alt for lille. Dermed er det en god ske at bruge til mange ting og de fleste kan finde god anvendelse af den.
 
P1 er en vores standart bestikserie. Alt er i 18/0 højpoleret kromstål. Længde : 21,0 cm
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna