Indlæser...

TERMOKRUS TIL BIL U/HANK SORT OG STÅL 38 CL

Varenummer
9927
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

39,00 kr.

Beskrivelse

Godt termokrus til drikke to go

Er man typen, som altid er på farten har man formentligt sjældent tid til at sætte sig ned derhjemme og nyde en kop kaffe eller en kop te. Man er nemlig altid på vej videre og er man sådan en person har man brug for et termokrus, som man kan bruge til at drikke sin kaffe eller sin te på vejen. Det kan være, at man altid kører rundt i bil og i så fald har man brug for, at det er i bilen, at man drikker sin kaffe. Dette termokrus holder din drik varm hele turen og faktisk i flere timer. Der er ingen hank i termokruset da det er en ting, som blot bruger ekstra plads og som ikke har nogen reel funktion. Du kan have 38 cl i termokruset og det er en størrelse, som gør, at kruset passer perfekt til en kopholder i bilen.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna