Indlæser...

Tequila don Roberto Repo FL 70

Varenummer
689913
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

279,00 kr.

Beskrivelse

Tequila Don Roberto Repo er en kvalitetsreposado tequila, der er produceret i Mexico. Den er kendt for sin bløde smag og karakteristiske noter, der stammer fra lagringen i egetræsfade. Her er nogle af de vigtigste træk ved Tequila Don Roberto Repo FL 70:


1. Reposado Tequila: Reposado betyder "lagret" på spansk, og denne tequila har fået lov til at modne i egetræsfade i en vis periode. Denne proces giver tequilaen sin karakteristiske farve og en mildere smag i forhold til blanco tequila.


2. Mild og Kompleks Smag: Don Roberto Repo Tequila har en smagsprofil, der inkluderer noter af vanilje, karamel, træ og en let krydret karakter. Den er kendt for sin bløde og komplekse smag, der gør den velegnet til at nyde alene eller i cocktails.


3. Alsider og Nydelse: Reposado Tequila kan nydes på flere måder. Den kan serveres i et lille tequilaglas, og nogle foretrækker at nippe til den langsomt for at opleve dens smagsnuancer fuldt ud. Den er også en vigtig ingrediens i klassiske cocktails som Margarita og Tequila Sunrise.


4. Servering: Reposado Tequila serveres typisk ved stuetemperatur eller let afkølet, afhængigt af præferencer.


5. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket er en standardstørrelse for tequilaprodukter.


Tequila Don Roberto Repo FL 70 (700 ml) er en velsmagende og velafbalanceret reposado tequila, der er ideel for dem, der ønsker at nyde de subtile smagsnuancer, som lagringen i egetræsfade tilføjer. Den kan nydes som en aperitif eller bruges i en række tequilabaserede drinks og cocktails, hvilket gør den alsidig og passende til forskellige lejligheder.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna