Indlæser...

Tang Sushi Nori 5 stk

Varenummer
683944
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

32,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med vores Tang Sushi Nori 5 stk

Skab autentiske sushi-oplevelser derhjemme med vores Tang Sushi Nori 5 stk. Disse tangark er af høj kvalitet og specielt udvalgt til at give dig den rette smag og tekstur i dine sushi-ruller.

Vores Tang Sushi Nori er tynde, smidige og nemme at arbejde med. De er lavet af kvalitetstang, der er blevet tørret og presset for at bevare deres naturlige egenskaber og aroma. De er perfekte til at rulle dine sushi-ruller og skabe den autentiske oplevelse.

Nori-tangen tilføjer en karakteristisk smag og en let saltet smagsoplevelse til dine sushi-retter. Den bidrager også til at give sushi-rullerne den ønskede tekstur og bid.

Vores Tang Sushi Nori 5 stk er velegnet til både begyndere og erfarne sushi-entusiaster. De giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige ingredienser og skabe lækre og personlige sushi-kreationer.

Oplev den autentiske smag og tekstur af sushi med vores Tang Sushi Nori 5 stk. Skab dine egne sushi-ruller derhjemme og lad dig fortrylle af den fantastiske smag og spiseoplevelse. Prøv vores Tang Sushi Nori og lad dine smagsløg forkæles med autentisk sushi.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna