Indlæser...

Tamdhu 12 YO Speyside Single Malt FL 70

Varenummer
689696
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

759,00 kr.

Beskrivelse

Tamdhu 12 YO Speyside Single Malt - En Velrenommeret Skotsk Whisky

Tamdhu 12 YO Speyside Single Malt er en velrenommeret skotsk whisky, der har vundet hengivenhed fra whiskyentusiaster over hele verden. Denne 12 år gamle udgave er en hyldest til Speysides destillationskunst og Tamdhus engagement i at levere førsteklasses single malt whisky.

Smagsprofilen af Tamdhu 12 YO byder på en forførende kombination af ristede mandler, tørrede frugter, vanilje og honning. Den har en fyldig og velafbalanceret karakter med en let krydret undertone. Eftersmagen er silkeblød og vedvarende, hvilket inviterer dig til at udforske whiskys dybde.

Med en flaskestørrelse på 70cl kan du nyde denne speyside single malt i længere tid. Tamdhu 12 YO er perfekt til at nyde alene eller som en del af en whiskycocktail. Uanset hvordan du vælger at nyde den, vil Tamdhu 12 YO Speyside Single Malt helt sikkert imponere med sin kvalitet og smagsoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna