Indlæser...

Tallerken 22cm - Brun stentøj

Varenummer
9170
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

57,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/12 stk.: 51,00 kr. . Spar 11%

Beskrivelse

Smuk Tallerken i Brun Stentøj til Dit Nye Stel

Tilføj et strejf af elegance til dit spisebord med denne smukke tallerken i brun stentøj. Den er lavet af naturligt ler, der er brændt og brændemodnet ved høje temperaturer mellem 1200 C og 1315 C. Resultatet er en holdbar og robust tallerken, der er skabt til at vare.

Tallerkenen har en diameter på 22 cm, hvilket gør den ideel til servering af mindre retter eller som en side tallerken. Den brune farve tilføjer et varmt og rustikt udseende til dit spisebord og passer perfekt til vores nye stel af stentøj i brune nuancer.

En af fordelene ved stentøj er, at det kan tåle opvaskemaskine, både almindelig og industri, samt microovn, almindelig ovn og fryser. Dette gør det til et praktisk valg til daglig brug og til at imponere dine gæster ved særlige lejligheder.

Opgrader dit spisebord med denne smukke tallerken i brun stentøj og nyd den naturlige skønhed og holdbarhed, den bringer til dit måltid.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna