Indlæser...

Tallerken 22 cm - Blå stentøj

Varenummer
9183
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

59,00 kr.
Tallerken 22 cm - Blå stentøj er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Blå Stentøj Tallerken - En Smuk Tilføjelse til Dit Bord

Denne smukke tallerken er en del af vores nye stentøjsserie i brune nuancer. Den er lavet af sten og brændt ved høje temperaturer mellem 1200 C og 1315 C, hvilket giver den holdbarhed og en unik tekstur.

Tallerkenen har en diameter på 22 cm og er perfekt til servering af mindre retter eller som en side tallerken. Den blå farve tilføjer et friskt og levende element til dit bord, og den matte finish giver den et rustikt og naturligt udseende.

Det bedste ved denne tallerken er, at den er utrolig alsidig. Den kan bruges i opvaskemaskinen, både almindelig og industri, samt i mikrobølgeovnen, almindelig ovn og fryseren. Dette gør den til det ideelle valg til både daglig brug og særlige lejligheder.

Uanset om du ønsker at opgradere dit eget stel eller give en særlig gave, vil denne blå stentøj tallerken med sikkerhed imponere med sit smukke design og holdbarhed.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna