Indlæser...

Taittinger Champagne Prestige Rosé FL 75

Varenummer
10564
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

459,00 kr.

Beskrivelse

Taittinger Champagne Prestige Rosé - En Forfriskende og Smagsfuld Oplevelse

Taittinger Champagne Prestige Rosé er en eksklusiv champagne fra Frankrig, der vil imponere selv de mest kræsne ganer. Den har en smuk pink farve og en vedvarende boblende effekt, der skaber en festlig stemning.

Duften af Taittinger Champagne Prestige Rosé er forfriskende og frugtig med noter af hindbær, kirsebær og solbær. Disse røde bær giver champagnen en fyldig og kompleks smag, der vil glæde dine smagsløg.

Denne champagne har vundet en sølvmedalje i International Wine Challenge, hvilket bekræfter dens høje kvalitet og anerkendelse i vinverdenen. Den kan nydes som en aperitif, til desserter eller sammen med friske frugter.

For at få den bedste smagsoplevelse anbefales det at servere Taittinger Champagne Prestige Rosé ved en temperatur på 8-10 grader. Dette vil sikre, at alle smagsnuancerne kommer til deres ret og giver dig en uforglemmelig oplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna