Indlæser...

Tail of a Whale Hvedeøl 33 cl.

Varenummer
690905
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

15,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/24 stk.: 13,00 kr. . Spar 13%
Tail of a Whale Hvedeøl 33 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

"Tail of a Whale Hvedeøl" er en forfriskende og let hvedeøl, der er kendetegnet ved sin uklare udseende og karakteristiske smagsprofil. Her er nogle af de træk, du normalt kan forvente fra en hvedeøl som "Tail of a Whale":


1. Let og Forfriskende: Hvedeøl er generelt kendt for deres lette og forfriskende karakter. De er velegnede til at slukke tørsten på varme dage.


2. Uklart Udseende: Hvedeøl har typisk en uklarhed i udseendet på grund af brugen af hvedemalt, der giver dem en mere ufiltreret karakter.


3. Mild Maltsmag: Hvedeøl har en mild maltsmag med noter af brød eller korn. Den maltsmag kan variere afhængigt af bryggeriet og opskriften.


4. Let Frugtagtig Smag: Nogle hvedeøl har en let frugtagtig karakter med noter af banan, citrus eller æble, der tilføjer en behagelig sødme til smagen.


5. Alsider og Nydelse: Hvedeøl som "Tail of a Whale" er alsidige og kan nydes som en afslappet drik alene eller som en ledsager til forskellige typer måltider, især lette retter og salater.


6. Servering: Hvedeøl serveres normalt kølet, og de leveres ofte i flasker eller dåser i forskellige størrelser, herunder 33 cl (330 ml).


7. Emballage: Emballagen for "Tail of a Whale Hvedeøl" kan variere afhængigt af bryggeriet og designet.


For at få mere information om "Tail of a Whale Hvedeøl," inklusive detaljer om bryggeri, alkoholindhold og specifik smagsprofil, anbefales det at besøge producentens websted eller konsultere produktets etiket, hvis den er tilgængelig.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna