Indlæser...

Tærteform løs bund non-stick ZYLISS® Ø 25x4cm Ø 25x4cm

Varenummer
689627
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

179,00 kr.

Beskrivelse

ZYLISS® Tærteform med Løs Bund - Perfekt til Bagning af Tærter og Quiches

Denne tærteform fra ZYLISS® er designet til at give dig den bedste bagningoplevelse. Lavet af kulstofstål, leder den varmen jævnt, hvilket sikrer en god og ensartet bagning. Med en diameter på 25 cm og en højde på 4 cm er den ideel til at lave tærter, quiches, pies og flans.

Tærteformen har en non-stick Quantum II belægning, der sikrer nem frigivelse af dine bagværk hver gang. Den løse bund-design gør det nemt at tage tærten ud af formen uden at ødelægge den. De generøse dybe sider og det overdrevne fløjtedesign giver dine tærter og quiches et professionelt udseende.

Med ZYLISS® Tærteform med Løs Bund kan du være sikker på at opnå perfekte resultater hver gang. Den tåler temperaturer op til 240°C / Gas 9 og er let at rengøre. Den blå farve tilføjer et friskt og moderne touch til dit køkken.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna