Indlæser...

Tabascosauce Buffalo 150 ml

Varenummer
682626
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

77,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med vores Tabascosauce Buffalo, en krydret og smagfuld sauce, der giver dig den autentiske smag af Buffalo-stil krydderi.


Vores Tabascosauce Buffalo er perfekt til at tilføje en pikant og karakteristisk smag til dine retter. Brug den til at krydre kyllingevinger, lave spicy dips eller som en spændende smagsgiver i saucer og marinader.


Denne Buffalo-sauce har en perfekt balance mellem varme og smag. Den tilbyder den klassiske buffalo-smag med et hint af tang og krydderi, der vil tage dine retter til nye højder.


Vores Tabascosauce Buffalo er nem at bruge og dosere efter dine præferencer. Tilføj blot et par dråber for at give dine retter et spark af varme og smag.


Opdag den autentiske smag af Tabascosauce Buffalo og bring lidt buffalo-heat til dit køkken. Prøv den til kyllingevinger, dips, saucer og marinader, og nyd den krydrede og smagfulde oplevelse. (Varenr. XXXX)

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna