Indlæser...

Sunkist Lime cutter

Varenummer
9789
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

5.449,00 kr.

Beskrivelse

Smart Sunkist Lime Cutter - Nemt og Hygiejnisk

Skærning af citrusfrugter har aldrig været nemmere med denne smarte Sunkist lime cutter. Med et enkelt skub gør den hele arbejdet for dig, så du næsten ikke behøver at gøre noget. Du placerer blot den citrusfrugt, du ønsker at skære, under maskinen og starter den.

Maskinen vil automatisk skære frugten og smide citrusskiverne ned i glasset, der står under den. Du behøver derfor ikke at røre ved skiverne, da de automatisk ryger ned i glasset. Dette gør ikke kun skæringen nem, men også meget hygiejnisk, da der er minimal fysisk kontakt med citrusfrugterne.

Denne Sunkist lime cutter er også nem at rengøre, hvilket gør den ekstra hygiejnisk. Fræserne skærer frugterne i 8 eskalformede stykker, og bunden af stemplet og kutteren kan vaskes i opvaskemaskinen. Lavet af stabil ABS-plast, er denne cutter både holdbar og praktisk.

Med en vægt på 5,8 kg og dimensioner på 40,0 cm i højden, 39,0 cm i bredden og 34,0 cm i dybden, er denne Sunkist lime cutter et ideelt redskab til dit køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna