Indlæser...

Sugerør 4 stk + 1 børste

Varenummer
673610
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

69,95 kr.

Beskrivelse

Introducerer et miljøvenligt sæt med 4 genanvendelige sugerør og en praktisk rengøringsbørste, ideelt til den miljøbevidste forbruger. Sættet består af 4 holdbare og elegante sugerør fremstillet af rustfrit stål, som er både bæredygtigt og modstandsdygtigt overfor rust. Disse sugerør passer perfekt til forskellige drikkevarer, fra læskedrikke til cocktails, og tilføjer en elegant touch til din servering. Den medfølgende børste gør rengøring af sugerørene nem og effektiv, hvilket sikrer en høj standard for hygiejne. Opgrader til dette stilfulde sæt med 4 stålsugerør og en børste, og gør en positiv forskel for miljøet, mens du nyder dine yndlingsdrikke.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna