Indlæser...

Støvsugerpose XX1 5+1F Micropose

Varenummer
663967
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

49,00 kr.

Beskrivelse

Støvsugerpose XX1 5+1F Micropose - Perfekt til OBH, IDELINE MFL.

Hold dit hjem rent og støvfrit med disse støvsugerposer XX1 5+1F Micropose. Disse poser er specielt designet til støvsugere fra mærker som OBH, IDELINE og mange flere. De er lavet af høj kvalitet og er perfekte til at fange selv de mindste partikler af støv og snavs.

Med en pakke med 5+1 poser har du nok til at holde dit hjem rent i lang tid. De er nemme at installere og udskifte, og de sikrer, at din støvsuger fungerer optimalt og effektivt. Med Micropose-teknologien kan du være sikker på, at støvet forbliver inde i posen og ikke spredes tilbage ud i luften.

Uanset om du har brug for at udskifte dine gamle støvsugerposer eller bare ønsker at opgradere til en bedre kvalitet, er disse XX1 5+1F Micropose støvsugerposer det perfekte valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna