Indlæser...

Stor Sangriapakke - 2023

Varenummer
682240
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

199,00 kr.

Beskrivelse

Stor Sangriapakke er en omfattende samling af produkter, der er designet til at give dig en fantastisk sangriaoplevelse. Denne pakke indeholder følgende indhold:


- 2 flasker Fiesta Del Sol, Sangria, Spanien: Disse autentiske spanske sangriaflasker er lavet med omhu og er kendt for deres frugtige og forfriskende smag. De er det perfekte valg til at skabe en velsmagende sangria med en autentisk spansk touch.


- Bartender Garnish - Tørret appelsinskal, 75 g: Disse tørrede appelsinskal giver en vidunderlig aroma og smag til din sangria. De tilføjer et friskt og citrusagtigt element, der komplementerer frugtsmagen og bidrager til en unik oplevelse.


- 2 poser REAL Chips, 2x35 g: Disse autentiske kartoffelchips er lavet med omhu og tilbyder en sprød og lækker snack til din sangriaoplevelse. De er perfekte til at nyde mellem slurkene og tilføjer en ekstra dimension af smag og tekstur.


Alt dette er pakket i en stilfuld sort stofpose, der giver en elegant og praktisk måde at opbevare og transportere din sangriapakke på. Posens design og holdbarhed gør den også perfekt som en genanvendelig indkøbspose eller som en gavepose.


Stor Sangriapakke er ideel til at skabe en festlig og autentisk sangriaoplevelse. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller overraske nogen med en luksuriøs gave, vil denne pakke imponere med sin omfattende indhold og æstetiske appel.


Bemærk, at den præcise sammensætning og indhold af Stor Sangriapakke kan variere afhængigt af producenten og deres aktuelle tilbud. Det anbefales altid at læse produktbeskrivelsen eller kontakte producenten direkte for at få den mest opdaterede information om, hvad der er inkluderet i pakken og eventuelle tilpasningsmuligheder.


Tag del i sangriaens magi med Stor Sangriapakke og nyd den autentiske spanske smag og atmosfære. Skab uforglemmelige øjeblikke med venner og familie og lad dig forføre af den frugtige og forfriskende karakter af denne spændende drik. Skål og nyd din sangriaoplevelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna