Indlæser...

Stor bakke i orange

Varenummer
673663
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

309,00 kr.

Beskrivelse

Introducerer en iøjnefaldende stor bakke i orange, der vil tilføje et livligt og moderne element til dit hjem. Denne bakke er fremstillet af høj kvalitet, holdbart materiale, som sikrer lang levetid og let vedligeholdelse. Den energiske orange farve skaber et opmærksomhedskrævende og livligt udseende, der kan opfriske ethvert rum og enhver begivenhed.


Den store størrelse og det praktiske design gør denne bakke ideel til en række anvendelser, såsom at servere drikkevarer, snacks eller hovedretter. Den kan også bruges som en dekorativ skål til at holde pyntegenstande, nøgler eller andre små genstande. Giv din boligindretning eller serveringsstil et farverigt og energisk løft med denne stilfulde og funktionelle store bakke i orange.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna