Indlæser...

Stor bakke i ocean blå

Varenummer
673657
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

229,00 kr.

Beskrivelse

Her præsenteres en praktisk serverings- og brevbakke fra NEON LIVING, som er designet med to elegante klassiske huller, der kan bruges som håndtag. Denne alsidige bakke er perfekt til serveringsformål, men kan også bruges til at organisere breve, papirer eller andre genstande på kontoret eller derhjemme.


Bakken er fremstillet i et holdbart og let akrylmateriale og er tilgængelig i en række flotte farver, der passer til enhver indretning. Uanset om du bruger den til at servere snacks og drikkevarer til dine gæster eller til at organisere dine papirer på skrivebordet, vil denne bakke være en praktisk og stilfuld tilføjelse til dit hjem eller kontor.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna