Indlæser...

Stor bakke i lilla

Varenummer
673659
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

349,00 kr.

Beskrivelse

Introducerer en smart og praktisk bakke i akrylmateriale fra NEON LIVING, der måler 29x41 cm. Denne alsidige bakke er ideel til serveringsformål, men er også fremragende til at organisere breve på kontoret eller opbevare olie, eddike og krydderier i køkkenet. Bakken fås i 9 livlige neonfarver og fås også i en mindre version.


Denne multifunktionelle NEON LIVING bakke tilføjer et farverigt og moderne præg til dit hjem, samtidig med at den hjælper dig med at holde styr på tingene og præsentere dine retter på en attraktiv måde. Uanset om du bruger den i køkkenet, på kontoret eller som en dekorativ genstand, er denne 29x41 cm akrylbakke et stilfuldt og funktionelt valg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna